skip to Main Content

Herhaalreceptuur

Velen van u gebruiken chronische medicatie die 3-maandelijks bij ons besteld wordt. Ook kan het zijn dat u met regelmaat dezelfde medicatie bestelt al is dit niet 3-maandelijks. Wanneer u de receptenlijn belt, nummer 0541-280203, kunt u uw bestelling op een bandje inspreken. Dit kan 24 uur per dag. Recepten voor 11.00u besteld, kunnen de volgende werkdag na 13.00u bij de apotheek opgehaald worden. Aanvragen na 11.00u ingesproken kunt u na 2 werkdagen bij de apotheek ophalen. De receptenlijn is niet bedoeld voor het aanvragen van verwijsbrieven en dergelijke.

De volgende instructies zijn belangrijk als u via de receptenlijn besteld:

Houd de doosjes alvast bij de hand

Geef vervolgens het medicijn, de sterkte, de hoeveelheid en het gebruik op

Spreek de naam, geboortedatum en adres ( in deze volgorde ) in van degene voor wie de medicijnen bestemd zijn

Daarna kunt u de verbinding verbreken. (U krijgt geen bevestiging te horen)

Is de gang van zaken u niet duidelijk, bel dan gerust de assistente voor nadere uitleg.

Online herhaalservice

Patiënten die hun medicatie online willen herhalen kunnen hiervoor terecht op de site van apotheek Ootmarsum. Als eerste gebruiker zult u zich hiervoor moeten registreren. U wordt dan gevraagd om een formulier in te vullen. Door dit te versturen wordt u aangemeld. Het registreer/inlog venster vindt u rechts bovenin de hoek op de home pagina. De eerst volgende keer dat u uw medicatie ophaalt bij de apotheek, zult u zich eenmalig moeten legitimeren. Patiënten van de praktijk Oude Nijhuis en Annink zullen zich opnieuw moeten registreren.

Receptenbus

Voor aanvragen van recepten kunt u gebruik maken van de receptenbus in de hal. Laat een lijstje of de etiketten achter. De medicijnen kunnen mits ingeleverd voor 10.30 de volgende dag na 13:00 bij de apotheek opgehaald worden.

Back To Top